Menu

Et måltid med østrigske vine

Brut Reserve Alphart, Thermenregion

Weissburgunder, Lage Hohes Eck, Reflexion 2015, Johannes Zillinger, Weinviertel.

Rug- og saltbagt kartoffel med trøffel & vagtelæg.

Fladbrød med taskekrabbe.

Norsk kammusling & Dansk Baerii Caviar.

Jomfruhummer med lardo.

Grüner Veltliner Federspiel, Klostersatz 2010, F.X.Pichler, Wachau
Sort dansk hummer i boullion med porrer.

Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel
Torsk med syltet rødbede & pastinakpuré.

Syrah 2003, Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar med hanesky & hvide asparges

Kapitel 1, 2013 Johanneshof Reinisch, Thermenregion
Spidskål med Oksemarv & potkäse af ældgammel gammel knas.

Riesling Beerenauslese 2015, Leitner, Neusiedlersee
Bondepige med slør & rom marinerede kirsebær –
Aroniabær mousse med hyben & paradisæble.

Østrigske Bobler Kr.100,-

Menu med østrigske vine Kr. 1500,-

Rochelt Snaps fra Kr. 150,-

Kaffe/ Te Kr. 45,-

Sødt til Kaffe/Te kr. 45,-

Oste:
Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste ifølge menu Kr. 300,-