Menu

 

Brut 2013 eller Brut Rosé 2013 Graf Hardegg, Weinviertel med
Havgus & trøffel
Taskekrabbe
vagtelæg, baerii kaviar & rug

Menu:

Norsk kammusling & jordskokker fra haven

Gedde fra Mossø & kaviar fra den hvide stør

Jomfruhummer, asier & dild

Helleflynder & syltede hyldeblomster

‘Brændende Kærlighed’ & krogmodnet so

‘Gryderet’ med Gås & Karl Johan

Geko fra arla unika, røg & trøffel

Klitrose hyben & aroniabær

Menu Kr. 900,-

Østrisk Vin Menu:

Grüner Veltliner 2017, Gruber Ewald, Schloss Maissau, Weinviertel

Sauvignon blanc Gamlitz 2015, Sabathi, Südsteiermark

Riesling Privat 2013, Dolle, Kamptal

St.Laurent Rosé Numen 2016, Zillinger, Weinviertel

Syrah Reserve 2004, Graf Hardegg, Weinviertel

Blaufränkisch Béla Joska 2015, Wachter Wiesler, Burgenland

Chardonnay Reserve 2006, Magnum, Graf Hardegg, Weinviertel

Merlot Eiswein 2012, Johanneshof Reinisch, Thermenregion

Vinmenu Kr. 700,-

Nippe til vine menu Kr. 500,-

Saft & brus menu Kr. 300,-

A la carte
Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste Kr. 1000,- (ifølge menu Kr.200,-)