Menu

 

Brut Rosé 2013 &
Grüner Veltliner/Chardonnay Selection Karoline Amalie 2017,
Graf Hardegg, Weinviertel med:

Profiterole med Havgus & trøffel.

Salt-& rug bagt kartoffel med confiteret vagtelæg & Baerii Caviar.

Norsk kammusling & white sturgeon Caviar og jordskokker.

Menu:

Sort dansk hummer med boullion & estragon.
Gelber Muskateller, Gamlitz 2015, Sabathi, Südsteiermark

Pighvar, persillerod & persillesmør.
Grüner Veltliner Hollenburger NV, Christoph Hoch, Kremstal

Jomfruhummer, asier & dildkroner
Riesling Privat 2013, Dolle, Kamptal

‘Gryderet’ af Gothenborg gås, nordjyske tranebær & Karl Johan sifon.
Pinot Noir Grillenhügel 2009, Reinisch Johanneshof, Thermenregion

Dådyr filet med rødkål & rødbeder.
C6, Blaufrankisch, 2009, Clemens Igler, Burgenland

Geko, kvæder, salvie, røg & trøffel
St.Laurent Reflexion Ried Steinthal 2015, Johannes Zillinger, Weinviertel

Clafoutis med grød-ris & Kirsebær fra Bakbjerg ved himmelbjerget

Klitrose hyben & aroniabær
Riesling Beerenauslese 2012, Leitner, Neusiedlersee

Menu Kr. 900,-
Vinmenu Kr. 700,-
Nippe til vine menu Kr. 500,-
Velkomst Kr. 100,-

Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste ifølge menu Kr.300,-

(Vi kan ikke imødekomme vegetarer og anden spesialkost)