Menu

Menu

Brut 2011, Graf Hardegg, Weinviertel

Taskekrabbe – Kammusling – Blåmusling

Gelber Muskateller, Klassik 2015, Sabathi, Südsteiermark

Grønne fynske Asparges

Hvide fynske Asparges

Little Buteo 2013, 
Michael Grindl vom Sol, østlige Weinviertel

Rødtunge – Ærter – agurk

Torsk – Trøffel – Smør

Riesling, 2015, 1. Lage, Gaisberg, Birgit Eichener, Kamptal

Jomfruhummer – Lardo – Spidskål

Nye Danske Kartofler – Pancetta – Rød løber

Pinot Noir 2001, Graf Hardegg, Weinviertel

Vagtel hjerte – Kartoffel chip – Sky

Vagtel – Havgus – Løg

Admiral 2007, Pöckl, Neusiedlersee

Dobbelthage af krogmodnet So – Selleri – Røg

Ruster Ausbruch 2007, Peter Schandl, Hügelland

Rabarber – Ymer – Pikekyss

Jordbær – Kefir – Kammerjunker

(Tilvalg til Menuen – Det store Ostebord)
Grüner Veltliner 2007, Smaragd, ‘M’ F.X.Pichler, Wachau
Ostebordet med udvalg af franske, danske & svenske oste kr 200,-

Menu med velkomst & vine, kr 1800,-
Menu med velkomst & nippe-til vine kr 1400,-