Menu

Brut eller Brut Rosé fra Graf Hardegg
Gougères med Havgus & Trøffel
—–
2016 Sauvignon Blanc Gamlitz, Sabathi, Steiermark
Norsk Kammusling med Jordskokker & White Sturgeon Kaviar
—–
2016 Grüner Veltliner Hollenburger, Christoph Hoch, Kremstal
Helleflynder – Marinerede Rodfrugter – Blomsterkarse
—–
2013 Riesling Gaisberg, Birgit Echinger, Kamptal
Jomfruhummer med dild, lardo & saltbagt selleri
—–
2001 Pinot Noir, Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar – Hanesky – Rødbeder
—–
2015 Numen Rosé, Johannes Zillinger, Weinviertel
‘Æbleflæsk’ Dobbelthage af krogmodnet So &
sky af umodne citronæbler fra haven
—–
2014 Blaufränkisch Bela Joska, Wachter Wiesler, Burgenland
Rådyr – Tranebær fra skagen – Injera
—–
2010 Riesling Beerenauslese, Leitner, Neusiedlersee
Blommedessert

Menu med velkomst & vinmenu kr 1600,-

2013 Grüner Veltliner Buteo, Gindl, Weinviertel
Det store ostebord med franske & danske oste ifølge menu Kr. 200,-