Menu

Et måltid med østrigske vine

Brut Reserve Alphart, Thermenregion

Weissburgunder, Lage Hohes Eck, Reflexion 2015, Johannes Zillinger, Weinviertel.

Fjordrejesalat & Dansk Baerii Caviar.

Taskekrabbe, mynte & syltet skole agurk.

Tatar af Norsk kammusling.

Jomfruhummer med lardo.

Grüner Veltliner Federspiel, Klostersatz 2010, F.X.Pichler, Wachau
Sort dansk hummer i boullion med porrer.

Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel
Torsk med syltet rødbede & pastinakpuré.

Syrah 2003, Graf Hardegg, Weinviertel
Pighvar med hanesky & hvide asparges

Kapitel 1, 2013 Johanneshof Reinisch, Thermenregion
Spidskål med Oksemarv & potkäse af ældgammel gammel knas.

2.Servering Ost
Ostebord med Arla Unika

Riesling Beerenauslese 2015, Leitner, Neusiedlersee
Bondepige med slør & rom marinerede kirsebær –
Aroniabær mousse med hyben & paradisæble.

Menu Kr. Dagspriser
Ring for ydeligere information