Menu

Brut eller Brut Rosé fra Graf Hardegg, Weinviertel
Injera med White Sturgeon Caviar.
Gougères med havgus & trøffel.
Æbleflæsk
—–
2016 Sauvignon Blanc Gamlitz, Sabathi, Steiermark
Norsk kammusling med jordskokker .
—–
2015 Grüner Veltliner Hollenburger, Christoph Hoch, Kremstal
Marineret helleflynder & laks med røg
—–
2013 Riesling Gaisberg, Birgit Echinger, Kamptal
Confiteret porre & sauteret jomfruhummer
—–
2015 Numen Rosé, Johannes Zillinger, Weinviertel
Pighvar med selleri, persille, hane sky & lardo
—–
2009 Blaufränkisch C6, Hans Igler, Mittelburgenland
Rådyr – Tranebær fra skagen – Grønlangkål
—–
2015 Riesling Beerenauslese, Leitner, Neusiedlersee
Ananas – Rum – Rosmarin

Menu med velkomst & vinmenu Kr. 1500,-

Tillæg:
10 års Forticus, Graf Hardegg, Weinviertel
‘Nordlys i pergamentpapir’ Marineret i Skotlander Rum
2. servering – Ostebordet Kr. 200,-