Menu

 

Brut 2013 & Brut Rosé 2013 Graf Hardegg, Weinviertel

Profiterole med Havgus & trøffel.
Norsk kammusling & white sturgeon Caviar og jordskokker.
Salt-& rug bagt kartoffel med æg.

Et måltid med Østrigske vine

Porrer, estragon & sort dansk hummer.
Grüner Veltliner Hollenburger NV, Christoph Hoch, Kremstal

Pighvar, persillerod & persillesmør.
Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel

Jomfruhummer, asier & dildkroner
Riesling Privat 2013, Dolle, Kamptal

‘Gryderet’ af Gothenborg gåsehals, nordjyske tranebær & Karl Johan.
St.Laurent Reflexion Ried Steinthal 2015, Johanneshof Zillinger, Weinviertel

Clafoutis med grød-ris & Kirsebær fra Bakbjerg ved Himmelbjerget

Klitrose hyben, aroniabær & Karamelsten
Riesling Beerenauslese 2012, Leitner, Neusiedlersee

Menu Kr. 800,-
Vinmenu Kr. 600,-
Nippe til vine menu Kr. 400,-
Velkomst Kr. 100,-

Oste:
Geko, kvæder, salvie, røg & trøffel Kr. 100,-
Grauburgunder Jägerberg 2013, Erste stk Lage, Sabathi, Südsteiermark 100,-

Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste ifølge menu Kr.300,-