Menu

Et måltid med østrigske vine

Brut 2013 eller Brut Rosé 2014 Graf Hardegg, Weinviertel
Fladbrød & taskekrabbe
Purløg kiks & stenbidderrogn
Profiteroles, havgus & trøffel

Norsk kammusling, white sturgeon Caviar & jordskokker.

Porrer, estragon, gedde fra Mossø & sort dansk hummer.
Grüner Veltliner Hollenburger NV, Christoph Hoch, Kremstal

Torsk, rødbede & blomsterkarse
Selection Karoline Amalie 2017 Graf Hardegg, Weinviertel

Jomfruhummer, rosenkål & dildkroner
Riesling Privat 2013, Dolle, Kamptal

‘Gothenborg Kalkun’
Levertærte med gulerod & grillet hjerte med trøffel i madeira
Pinot Noir 2009 Grillenhügel, Johanneshof Reinisch, Thermen

Marsk lam med æble, løg & potkäse af gammel knas
St. Laurent Reflexion Ried Steinthal 2015, Johanneshof Zillinger, Weinviertel

Klitrose hyben, paradisæble & aroniabær
Riesling Beerenauslese 2012, Leitner, Neusiedlersee

Kvæde-iscreme

Menu Kr. 850,-
Vinmenu Kr. 800,-
Nippe til vine menu Kr. 500,-
Velkomst Kr. 150,-

Oste:
Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste ifølge menu Kr. 300,-