Menu

Brut 2013, Graf Hardegg Weinviertel
Rug-saltbagt kartoffel, vagtelæg & White Sturgeon Caviar.
Stenbidderrogn & kyllingskind

Flora 2015, Michael Gindl SOL, Weinviertel
& Arla Unika
Vandbakkelse med Havgus & trøffel.
Krondild, rødbede & kartoffel.
Kalv med umodne citronæbler fra haven & gammelknas.

Sauvignon Blanc Gamlitz 2015, Sabathi, Südsteiermark
Norsk Kammusling med syltede agurker & salturt.
Sprød jomfruhummer med essens & dild.

Grüner Veltliner Gaisberg Erste Lage 2015, Birgit Eichinger, Kamptal
Torsk & Løg

Numen Fumét blanc 2013, Johannes Zillinger, Weinviertel

Pighvar med selleri & estragon .

Syrah Reserve vom Schloss 2000, Graf Hardegg, Weinviertel
Hals af Gothenborg gås med kål & persille.

Viognier Süss 2003, Graf Hardegg, Weinviertel

Ananas i Rom, romfromage & sukkermad

Menu Kr. 1000,-

Menu med Saft & brus Kr. 1200,-

Menu med nippe til vine Kr. 1400,-

Menu med velkomst & vinmenu Kr. 1600,-

A la carte
Ostebordet med vine der passer til de udvalgte oste Kr. 1000,- (ifølge menu Kr.200,-)