Selskabsmenuer

Karoline Amalie danner rammen om alle former for fester, f.eks. bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, receptioner eller andre mærkedage. I vil sammen med jeres gæster opleve en intim og hyggelig stemning. Vi tilbyder følgende selskabsretter:

Forretter

Krabbe- og kammusling budding med
ingefær crumble, porre & blåmusling creme

Nænsomt tilberedt færøsk laks med blomkål
syltede agurker & sprød salat

Sprød Jomfruhummer med tomatkompot,
creme & essens

Torsk med trøffel, blomkål og beurre blanc

Meuniere ristet Pighvar med havgus,
udvalg af løg, hane- & auslese sky

Hovedretter

Hals af Gothenborg kylling med broccoli,
kartoffel maxime & persille sky

Kalvehale med marv, rodfrugter,
kartoffel macaire & sauce Bordelaise

‘Saltimbocca’ af krogmodnet tungtsvin kam

Kalvemørbrad fyldt med pancetta & kornly ost.
Timian crumble & timiansky

Ost/Desserter

Det prisbelønnede oste bord

Fransk nougat parfait med krydderkage og orange

Mandel savarin med marinerede bær, vanille parfait & vin skum

Rabarbertærte med ymeris

Citron & ingefær dessert

Valrhona chokolade dessert

Minimum 25 personer

 

Selskabsmenu

Menu 3 retter
Velkomst med snacks,
tilhørende vine,
kaffe/te & sødt
Kr 425,-

Menu 4 retter
Velkomst med snacks,
tilhørende vine,
kaffe/te & sødt
Kr 475,-

Menu 5 retter
Velkomst med snacks,
tilhørende vine,
kaffe/te & sødt
Kr 525,-

Natmad
Udvalg af spegepølser med
syltede grøntsager og salater
Kr 85,-

Udvalg af oste med fynske kvæder 
og oliven
Kr 95,-

Varm hjemmelavet leverpostej
med champignon, bacon &
hjemmesyltede rødbeder
Kr 75,-

Suppe mulligatawny
Kr 65,-

Bar indtil kl 02.00:
Flaskeøl¸ rødvin, hvidvin
og sodavand kr. 85,-

Fadøl fra Grauballe Bryghus,
rødvin, hvidvin og sodavand kr 120,-